Sävsjö kommunvapen

Fakturor

Fakturor

Kommunala fakturor till Sävsjö kommun kan betalas via autogiro, bankgiro och/eller e-faktura.

Autogiro

Autogiro är ett enkelt sätt att betala räkningar på och passar bra för återkommande räkningar som till exempel hyran, telefonräkningen, TV-licensen och försäkringar. Med Autogiro dras betalningen automatiskt på rätt dag från ditt bankkonto.

Anmäl dig på blanketten ”Anmälan om autogiro". Blanketten hittar du under Självservice & Blanketter. Betala dina fakturor som vanligt tills du får besked om att autogiro fungerar.

Bankgiro

Sävsjö kommun har två bankgiron konton

Manuella inbetalningar (utan OCR): 588-7062
OCR inbetalningar: 5824-6497

E-faktura

Med e-faktura får du dina fakturor direkt till din Internetbank. Du betalar snabbt och enkelt, och slipper papper via post.

Anmäl via din internetbank om du i fortsättningen vill ha e-faktura. Om fakturan från kommunen är ställd till någon annan i hushållet, fyller du förutom egna uppgifter också i den personens uppgifter vid anmälan.

Elektroniska leverantörsfakturor

Sävsjö kommun tar emot e-fakturor i Sve-faktura format. Vår fakturaväxel/VAN-operatör är ”SWEDSESS” och vårt GLN-nummer är 2120000563.

Vi ser gärna att leverantören kontaktar ekonomiavdelningen innan användandet av Sve-fakturor så att rätt referens anges på fakturorna.

Senast uppdaterad: 2017-11-17