Sävsjö kommunvapen

Näringsliv

Näringsliv

Grunden för ett gott liv är ett kreativt och väl fungerande näringsliv. Utan företag och finurliga entreprenörer står sig Sävsjö ganska slätt. Det är de som är navet i vårt välstånd. Därför arbetar Sävsjö Kommun aktivt tillsammans med andra aktörer för ett starkt företagsklimat där idéer och entreprenörer kan utvecklas och växa. Nedan kan du läsa mer om var du kan få hjälp med ditt företagande, vare sig du vill starta företag, etablera din verksamhet i vår kommun eller utveckla ditt befintliga företag.

Starta

Har du en affärside du vill utveckla och förverkliga en dröm om ett eget företag? Vi kan hjälpa dig med råd och tips om vad du som blivande företagare behöver veta innan du startar upp ditt företag. Vi kan även hjälpa dig med en affärsplan och tillgång till nätverk och experter inom olika områden. Så om du har frågor gällande nyföretagande eller bara vill bolla idéer är du välkommen att vända dig till Sävsjö kommuns näringslivsutvecklare.

Kontakta:
Kristin Nilsdotter - Isaksson
Utvecklingschef
0382-152 30


Etablera

AB Sävsjö Industribyggnader är ett av Sävsjö kommun helägda bolag med uppgift att bygga och hyra ut lokaler för industri, hantverk och försäljning. AB Sävsjö Industribyggnader har också till uppgift att tillhandahålla lokaler för tjänsteföretag.

Du är välkommen att vända dig till oss om ditt företag söker nya lokaler eller vill veta mer om att etablera sig i Sävsjö kommun. Mer om oss och våra lokaler finner du här.

Kontakta: 
Urban Blücher
VD 
0382-152 42, 070-5844207
Besöksadress: Köpmangatan 4, Sävsjö


Utveckla

Sävsjö Näringslivs AB - ditt resursnät.

Vi arbetar för dig som driver företag i Sävsjö kommun och är övertygade om att ett livskraftigt näringsliv är ett framtida livsvillkor för dig och samhällsservicens utveckling i vår kommun. 
Vårt uppdrag är att verka för en positiv utveckling för näringslivet i Sävsjö kommun med inriktning på befintliga företag och samverkan skola-näringsliv.
Företagsbesök, lunchmöten, nätverkande och utbildningar är några av våra aktiviteter.
Ett gott samarbete med såväl lokala som regionala aktörer värnar vi om, liksom det goda samarbetet med lokala banker och revisionsbyråer.
Du som företagare är vår viktigaste samtalspartner och vi ser fram emot att möta din företagarvardag. Läs mer på vår webbplats http://www.snab.nu
Välkommen till ett givande samarbete.

Kontakta:
Helena Gill
VD
0382-577201

Senast uppdaterad: 2017-02-13