Sävsjö kommunvapen

Nu vill vi synas!

En dag med funktionshinderområde i fokus. Den 19 april blir en dag för alla som arbetar med eller är intresserade av funktionsrätt och verksamhet för personer med funktionsnedsättning. Målgruppen är personer med någon funktionsnedsättning, anhöriga, personal och politiker.

Det blir möten, goda samtal, nya perspektiv och ny kunskap. Tillsammans vill vi lyfta verksamheten, medarbetarna och dem vi är till för.

En stor dela av dagen kommer att ägnas åt inspiration och att sprida goda exempel från vårt eget län, men också övriga landet. Verksamheter och föreningar deltar med seminarier, inspel, verkstäder och prova-på aktiviteter. Kom och gå som du vill - hela dagen är kostnadsfri.

Program:

Dagen inleds av våra hockeystjärnor från HV71, och vi får även ett efterfrågat besök i form av Pär Johanssson, ledare för Glada Hudikteatern. Andra föreläsare är professor Mats Granlund från Jönköping University och Pia Käcker  från Linköpings Universitet.

Tid och plats: 19 april, klockan 09.00-16.30, Rosensalen, Rosenlunds vårdcentrum, Jönköping

Dagen är kostnadsfri men anmälan krävs. Lunch och fika finns till självkostnadspris.

Anmälan sker senast 12 april via: https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=eba30cf6-6578-417b-993d-bf1132ff5d17

Arrangörer är länset kommuner tillsammans med FoUrum, Kommunal utveckling.

 

Publicerad 2018-04-09