Lyssna på sidan Lyssna

Vrigstad sortergård

Information och öppettider

Öppettider

Tisdagar och torsdagar klockan 15.00 - 19.00.

Information om öppettider kan du hitta på Kretslopp Sydosts webbplats Länk till annan webbplats..

Hitta till sortergården

Vrigstad sortergård ligger utmed väg 30 mot Växjö, följ skylt mot avloppsreningsverket. (Gamla Gubbakulan, infart mot sjön Pelikroken).

Adressen är Vrigstad reningsverk 1, 576 96 Vrigstad.

Vilket avfall tas emot på Vrigstad sortergård?

Grovavfall, byggavfall, elektronik, farligt avfall, trädgårdsavfall med mera. Vi kommer inte att kunna ta emot asbest, den typen av avfall kommer man fortfarande bli tvungen att lämna på Flishults avfallsanläggning.

Kretslopp Sydost ansvarar för Vrigstad sortergård och Flishult

Från och med år 2021 ansvarar kommunalförbundet Kretslopp Sydost för Vrigstad sortergård och Flishult. Information om återvinning på Kretslopp Sydosts webbplats Länk till annan webbplats.. Länk till annan webbplats.

Behöver man ett särskilt kort till Vrigstad sortergård

Nej, inpassagen kommer att ske på samma sätt som till Flishults avfallsanläggning. Dvs du registrerar ditt körkort och får 12 fria passager/år. De 12 passagerna kan du fördela som det passar dig bäst mellan Flishults avfallsanläggning och Vrigstad sortergård. Passagerna registreras i ett system som är gemensamt för de båda anläggningarna.

Att lämna endast trädgårdsavfall kommer inte att ”belasta” dina 12 fria passager.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.