Lyssna på sidan Lyssna

Vallsjöområdet

Vallsjöbaden

I nuläget finns inga lediga tomter i Vallsjöbaden. Men på den gamla fotbollsplanen, på västra sidan av genomfartsvägen, finns tre fastighetsbildade tomter som kan komma upp till försäljning längre fram. 

Området är naturnära vid Vallsjöns västra strand. På somrarna sjuder området av liv och aktiviteter och ett svalkande dopp är endast några meter bort. Närmsta tätort är Sävsjö med handel- och fritidsutbud, och dit kan man enkelt ta sig de fem kilometrarna på cykel via gamla järnvägen, eller några kilometer längre med bil. Vallsjöbaden har i decennier varit ett populärt fritidshusområde men där det de senaste åren givits möjlighet att även bygga permanentboenden.

Tomterna är genom ett politiskt beslut undantagna försäljning fram till hösten 2020 till att börja med. Därefter ska frågan upp för ny politisk prövning. Det går dock bra att anmäla sitt intresse för dessa tomter via kontaktuppgifterna nedan. Blir det aktuellt att tomterna ska säljas hör vi då av oss till intressenterna i turordning.

Antal lediga tomter: undantagna försäljning fram tills hösten 2020 till att börja med.
Antal tomter totalt: 3
Storlek på tomter: 1 285 - 1 330 kvadratmeter


Kontakt

Utvecklingsavdelningen

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.