Sävsjö Näringslivs AB
Lyssna på sidan Lyssna

På gång: julklappar, konferens och frukost

Publicerad:

Tips för dig att hålla koll på i november-december: Digitalt presentkort som julklapp, hållbarhetskonferensen och företagsfrukost.

Julklapp till anställda och kunder?

Vi tipsar ännu en gång om det nya lokala presentkortet som nu finns tillgängligt i Sävsjö Kommun. Presentkortet gäller hos anslutna verksamheter runt om i kommunen. Redan nu är det 13 verksamheter anslutna och mottagaren av presentkortet kan göra allt från att gå på massage till att handla byggmaterial, inredning, blommor, mat och kläder, eller varför inte ta en fika eller en bit mat?

Här hittar du information om hur företag smidigast beställer presentkortet: Företagsgåva (cityplay.se Länk till annan webbplats.)
Vi frågor kan du också kontakta Erik på erik@snab.nu

Mer information om vårt gemensamma presentkort hittas här: Gemensamt presentkort gynnar lokala näringen - Sävsjö kommun (snab.nu)

Missa inte årets Hållbarhetskonferens!

Vi påminner om att sista anmälningsdagen för årets Hållbarhetskonferens närmar sig. Konferensen äger rum på Kulturhuset fredagen den 24 november. Alla information och anmälan hittar ni här: Välkommen till årets digiloga, regionala hållbarhetskonferens! - Sävsjö kommun (snab.nu)

Företagsfrukost 11 december

Vi hade så trevligt sist så vi kör en frukostträff till innan jul! Denna gång välkomnar vi er till Lilla Caféet måndagen den 11 december klockan 7.30.

Vi börjar med lite frukost och mingel innan vår hemliga gäst tar er med på sin resa. Vi avslutar klockan 9.00.

Observera att det är begränsat antal platser så först till kvarn!

Välkomna!

Anmälan till företagsfrukost
Blå sammetsbeklädda stolar, runda bord, interiört café.

Prenumerera på nyhetsbrev och nyheter

Få vårt nyhetsbrev och viktiga nyheter som en länk till din mejl direkt när vi lägger ut dem.

Hantera prenumeration

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.