Sävsjö Näringslivs AB
Lyssna på sidan Lyssna

Sommargatan - häng på du också!

Publicerad:

Mellan juni och september håller Sommargatan öppet i centrala Sävsjö. Tillsammans ska vi se till att det blir en fin och levande mötesplats för kommuninvånare och besökare.

blommor på torget

Sommargatan kommer att äga rum utmed Stora torgets västra sida.

Sommargatan kommer att ramas in med bland annat planteringar, flaggspel, skyltning och sittplatser. Tre marknadsstånd kommer att sättas upp, som möjliggör för föreningar, ideella och kommunala verksamheter och privatpersoner att informera eller kanske ha försäljning där. Det finns också en öppen yta med en scen för aktiviteter av olika slag.

Sommargatan kommer att vara en tillfällig gågata under sommaren, fri från biltrafik.

Häng på när det är något evenemang på gatan!

De näringsidkare som driver verksamhet på gatan idag kommer att ha möjlighet att nyttja en del av gatan för sin verksamhet. I övrigt kan inte Sommargatan erbjuda dig som företagare en försäljningsplats på gatan, men det finns många möjligheter att ändå dra nytta av Sommargatan och det som händer där.

Hur du och din verksamhet kan hänga på och dra nytta av det som händer på Sommargatan vet du säkert bäst själv. Men varför inte flytta ut din försäljning, ha specialerbjudanden, bjuda in och visa upp det du har. Det är tillsammans som vi ser till att det händer saker i Sävsjö och en viktig del av Sommargatan är att det blir liv och rörelse, inte bara på gatan, utan i hela stan.

Invigning 31 maj

Missa inte invigningen 31 maj! Mer information om den och vad som händer på Sommargatan i sommar kommer du att hitta på savsjo.se/sommargatan

Prenumerera på nyhetsbrev och nyheter

Få vårt nyhetsbrev och viktiga nyheter som en länk till din mejl direkt när vi lägger ut dem.

Hantera prenumeration

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.