Sävsjö Näringslivs AB
Lyssna på sidan Lyssna

Välkommen som prenumerant

Tack för att du valt att prenumerera på nyheter och nyhetsbrev från Sävsjö Näringsliv. Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

Du får mejl med länk till vår webbplats

Som prenumerant får du ett mejl av oss med en kort sammanfattning och en länk in till nyheten eller nyhetsbrevet på vår webbplats.

Vi publicerar nyhetsbrev en gång i månaden. Däremellan kan vi också publicera nyheter som är extra viktiga eller tidskritiska. Då får du dessa på mejl. Vissa nyheter kommer endast att finnas på webbplatsen.

Samtycke för hantering av personuppgifter

Om mejladressen du angett för din prenumeration innehåller ett namn delger du oss en personuppgift i och med att du blir prenumerant. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Dina uppgifter hanteras på vår webbplattform SiteVision som lagrar data i Sverige. Om du väljer att avbryta din prenumeration försvinner din mejladress från denna lagring.

Om du har frågor kring hur Sävsjö Näringsliv hanterar dina personuppgifter är du välkommen att höra av dig till oss via vår växel på telefon 0382-152 00.

Vill du avbryta din prenumeration?

Om du vill avbryta din prenumeration kryssar du i rutan Avsluta prenumeration, skriver in din mejladress och skickar. Det är viktigt att du skriver in samma mejladress som den du angav när du startade din prenumeration. Du kommer att stanna kvar på den sida där du är, men kan se att det fungerar genom att det nu är rutan "Prenumerera på nyheter och nyhetsbrev" som är förkryssad.

Prenumerera på nyhetsbrev och nyheter

Få vårt nyhetsbrev och viktiga nyheter som en länk till din mejl direkt när vi lägger ut dem.

Hantera prenumeration

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.