Lyssna på sidan Lyssna

Sävsjö Kommun arbetar proaktivt tillsammans med flera aktörer för ett starkt företagsklimat där idéer och entreprenörer kan utvecklas och växa. Vi finns här för dig vare sig du vill starta, etablera verksamhet i vår kommun eller utveckla ditt befintliga företag.

Starta och etablera

Har du en affärsidé du vill utveckla och förverkliga en dröm om ett eget företag? Vi kan hjälpa dig med råd och tips kring företagande. Har du frågor kring nyföretagande, etablera ditt företag eller bara vill bolla idéer är du välkommen att vända dig till vår affärsutvecklare inom Science Park.

Rehman Amin
073-706 78 18
Besöksadress: Odengatan 55, Sävsjö.

Utveckla

Sävsjö Näringslivs AB:s uppdrag är att verka för en positiv utveckling för näringslivet i Sävsjö kommun med inriktning på befintliga företag och samverkan skola-näringsliv.

För att ta del av det nätverk, möten, utbildningar och kompetens som finns i kommunen så kontaktar ni VD Patrick Blomström.

Patrick Blomström
070-537 67 97
Besöksadress: Odengatan 55, Sävsjö.

Lokaler

AB Sävsjö Industribyggnader, ABSI, är ett av Sävsjö kommun helägt bolag med uppgift att bygga och hyra ut lokaler för industri, hantverk och försäljning. AB Sävsjö Industribyggnader har också till uppgift att tillhandahålla lokaler för tjänsteföretag.

Du är välkommen att vända dig till ABSI om ditt företag söker nya lokaler eller vill veta mer om att etablera sig i Sävsjö kommun. Mer om oss och våra lokaler finner du på www.industribyggnader.se Länk till annan webbplats..

Urban Blücher
0382-152 42
Besöksadress: Köpmangatan 4, Sävsjö

Nyheter

Snöröjning pågår - tisdag

2022-11-21 | 08:24

Gata- och parkenheten på Sävsjö kommun fortsätter snöröja i kommunen. Uppdatering tisdag 2022-11-22 Det pågår full kapacitet på...

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.