Lyssna på sidan Lyssna

Coacher för energi och klimat

Läs mer om:

Coacher för energi och klimat

Statens energimyndighet beviljar Sävsjö kommun stöd för genomförande av projektet Coacher för energi och klimat förlängning- Sävsjö kommun under tiden 2019-12-01 - 2020-06-30.

Programmet Coacher för energi och klimat är en nationell satsning särskilt riktad till små och medelstora företag med en energianvändning under 300 000 kilowattimmar (kWh).

I programmet, som är kostnadsfritt för deltagarna, kombineras enskild coachning med gruppföreläsningar och erfarenhetsutbyten mellan företag. Genom att delta får företag hjälp med att sänka energikostnader, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan. Projektets övergripande mål är energieffektivisering i små och medelstora företag.
Projekt Coacher för Energi och klimat- Sävsjö kommun genomförs under tiden 2016-12-01-2019-12-01.

Har ditt företag en energianvändning under 300 000 kWh? Då kan du få hjälp via projektet coacher för energi och klimat. Coacher finns tillgängliga lokalt i landet och kan hjälpa dig med att effektivisera ditt företags energianvändning.

Välkommen att kontakta din lokala coach!

Veronika Johansson: veronika.johansson@savsjo.se Telefon 0382-154 16

Finansieras av Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden via Nationella regionalfondsprogrammet.

Läs mer på Energimyndighetens hemsidan energimyndigheten.se/coachlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  

Arbetet ska knytas till Sävsjö kommuns handlingsplan för hållbar utveckling och medverka till att effektmålen för 2020 (jmfr med basår på 1990) hålls, med följande mål: Minskad energiförbrukning och ökad energieffektivitet med mer än 20%. (På vissa områden med 70%). Till målen kopplas styrtal baserad på den målgruppsanalys och inventering som kommer att göras inom projektet.

Kontakt

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.