Lyssna på sidan Lyssna

Anmäl dig till träff om grannsamverkan i mars

Publicerad:

Räddningstjänsten och Polisen bjuder in dig som bor i Sävsjö kommun till informationsträff om Grannsamverkan den 15 eller 22 mars.

Vad är grannsamverkan?

Grannsamverkan är ett ett socialt nätverk av grannar i till exempel ett kvarter i tätorterna eller några fastigheter på landsbygden. Grannsamverkan går ut på att nätverket håller extra uppsikt över vad som händer i deras närområde. Målet är att minska brottslighet, bränder och olyckor.

Informationsträff

Om du är intresserad av att ingå i Grannsamverkan eller vill veta mer om hur det fungerar kommer räddningstjänsten och Polisen att hålla i informationsträffar. Informationsträffarna kommer att hållas vid två tillfällen så du kan välja det som tillfälle som passar dig bäst.

OBS! Beroende på hur hög smittspridningen är eller hur restriktionerna ser ut i mars kan informationsträffen behöva skjutas upp eller genomföras på annat sätt.

Datum, tid och plats

Tisdagen 15 mars eller tisdagen 22 mars.

Platsen är Brandstationen i Sävsjö med start klockan 17.30.

Anmälan

Anmälan görs till räddningstjänten i Sävsjö kommun. Du anmäler dig genom att mejla jonny.karlsson@savsjo.se. Ange vilket datum du anmäler dig till.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.