Lyssna på sidan Lyssna

Tyck till om Sävsjö!

Publicerad:

Just nu genomför SCB en medborgarundersökning om hur det är att leva och bo i Sävsjö. Kanske är du en av dem som blivit utvald att svara?

Dina svar är viktiga! Genom att svara har du möjligheten att påverka utvecklingen i Sävsjö. Frågorna handlar till exempel om skola, boendemiljö, trygghet i samhället och samhällsservice.

Du besvarar enkäten genom att gå in på Statistiska centralbyråns webbplats Länk till annan webbplats. och logga in med BankID eller annan e-legitimation. Gör det så snart som möjligt eller senast 31 oktober. Dina svar är anonyma. Du kan besvara via en pappersenkät eller på webben. Enkäten finns även på engelska och arabiska.

Under frågor och svar på Statistiska centralbyråns webbplats Länk till annan webbplats. finns mer information om undersökningen och hur du deltar.

Sävsjö deltog senast i en medborgarundersökning 2018. En del av frågorna från den undersökningen kommer att vara jämförbara nu. Vi kommer också att kunna jämföra oss med andra kommuner på Höglandet och i övriga Sverige. I december får vi våra resultat från SCB och då får du veta vad sävsjöborna tycker om att leva och bo i Sävsjö.

Tack för att du medverkar!