Del av cykel på en landsväg

Va med och fira cykelns dag den 3 juni

Publicerad:

Den 3 juni är det cykelns dag. Fira genom att ge dig ut på en cykeltur.

Registrera din cykeltur på webben

Genom att välja cykeln före andra färdmedel stärker du din hälsa, minskar miljöpåverkan och undviker trängseln i kollektivtrafiken under coronapandemin.

Det är till och med så att det går att räkna ut hur mycket som vi alla i samhället vinner ekonomiskt på varje cyklad meter. Cykelns dag är till för att uppmana alla i Sveriges att lägga mer tid på det som gör oss glada – att cykla. Sävsjö kommun har många fina cykelvägar att välja på.

Från och med den 3 juni kan du registrera din cykeltur på cykelnsdag.comlänk till annan webbplats. Registreringen är aktiv fram till den 4 juni klockan 12.00.