Överförmyndarverksamheten tar inte emot besök

Publicerad: 05 maj, 2020 kl 14:38

Med anledning av coronaviruset tar Höglandets överförmyndarverksamhet inte emot besök. Beslutet gäller i samtliga samverkanskommuner; Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Beslutet gäller tills vidare.

Om du har ett ärende kan du kontakta överförmyndarverksamheten via telefon måndag-torsdag mellan klockan 09:00-12:00, eller via mejl.

Om du vill lämna handlingar så går det också bra att skicka dem via post till överförmyndaverksamheten. Det går också bra att lämna in handlingar till Sävsjö kommuns reception så skickas dem till överförmyndarverksamheten.

Information om när överförmyndarverksamheten åter kommer att ta emot besök kommer att annonseras på Sävsjö kommuns webbplats.

Vid frågor kontakta:
Ann-Charlotte Bardh Gunnarsson, chef för Höglandets överförmyndarverksamhet