På gång

Läs mer om:

På gång

Musikcaféserien - Anna Pauline

Svängande, hjärtlig musik och starka melodier som framförs med humor och med glimten i ögat. Det är vad som kännetecknar jazzsångerskan Anna Pauline och gitarristen Elias Källvik när de uppträder tillsammans.

Duons rena glädje för jazz och swingmusik trollbinder publiken när de i ett dynamiskt samspel bjuder på personliga och humoristiska berättelser som binds samman med medryckande melodier.

Om duon

Anna Pauline är uppväxt i en musikerfamilj med en far som är välkänd jazztrumpetare och en dansk mamma rotad i den danska musikskatten. Redan vid fyra års ålder stod hon på scen för första gången och kom sedan att delta i flera amatörmusikaler och revyer. Hon har uppträtt med flera kända artister som Peps Persson, Viktoria Tolstoy, Nils Landgren, Siw Malmqvist, Gösta Linderholm, John Pohlman och Gunhild Carling.

Anna Paulines flerkulturella identitet har varit en stor fördel för hennes artisteri och tränat henne till att bli en jazzmusikalisk världsmedborgare.

Elias Källviks gitarrspel kännetecknas av ett tydligt fokus på kreativitet och groove. Han är en stor profil i Malmös jazzliv och har samarbetat med flera av landets ledande jazzmusiker. 

Plats: Kulturhuset Sävsjö.

Tid: Torsdagen den 6 februari klockan 19.00.

Information och förköp av biljetter: Sävsjö bibliotek 0382-15400

Abonnemangspris 600:-, studerande 50:-, barn under 12 år samt Musikskolans elever gratis i mån av lediga platser. Servering.

Arrangemang: Kultur och fritidsnämnden

Foto: Pierre Ekman

Onsdagar 14.00-16.00

Välkommen hit om du har frågor som rör enkla digitala frågor, såsom hur du använder olika appar, e-tjänster och liknande eller om du vill ha hjälp med hur du hanterar din telefon/surfplatta/dator.

Du bokar din tid (30 min) här hos oss på biblioteket,
eller mejlar till biblioteket@savsjo.se
alternativt slår en pling på 0382-154 00

Välkommen!

Vill du veta mer om Digidel? Läs mer här på vår hemsida.


KontaktFölj oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.