Sävsjö Näringslivs AB
Lyssna på sidan Lyssna

Nyhetsbrev oktober 2023

Välkommen till Sävsjö Näringslivs nyhetsbrev och webbplats.

Publicerad:

presentkort

Gemensamt digitalt presentkort

Nu finns ett gemensamt digitalt presentkort för handel, service och besöksnäring i Sävsjö kommun. Anslut ditt företag! Presentkortet är en jättebra julgåva till kunder och personal.

Läs mer

aleholm

Studenter eller praoelever

Vi arbetar aktivt tillsammans med skolorna för att möjliggöra för barn och unga att komma i kontakt med näringslivet så tidigt som möjligt genom prao. praktik och examensjobb.

Läs mer

Stämmer antalet anställda?

Inför faktureringen av serviceavgiften ber vi dig se över så antalet anställda stämmer.

Läs mer

 

MHFA - det finns platser kvar på utbildningen

Det finns fortfarande några platser kvar på utbildningen kring psykisk ohälsa med Morgan Miledahl 7 samt 14 december. Info om utbildningen hittar du här: Utbildning MHFA - första hjälpen vid psykisk ohälsa - Sävsjö kommun (snab.nu)

Julskyltning 2023

Julen närmar sig med stormsteg och det är dags att spika alla detaljer för årets julskyltning i Sävsjö. Ni som är intresserade av att delta i årets julskyltning i Sävsjö är välkomna till Tillväxthuset onsdagen den 8 november. All info och anmälan hittar du här: Träff för besöksnäring och handel - Sävsjö kommun (snab.nu)

Företagsjouren

Det är svåra tider för många just nu, finns behovet av extra stöttning finns Företagsjouren. Företagsjouren är en neutral samtalspartner som bemannas av rådgivare med många års erfarenhet av företagande. Du hittar mer information och kontaktuppgifter här:

Företagsjouren, Region Jönköpings län (rjl.se) Länk till annan webbplats.

hållbarhetskonferens

Hållbarhetskonferens

Den 24 november arrangerar CSR Småland en digilog konferens i samverkan med Jönköpings läns kommuner. Sävsjö Näringsliv är självklart med och anordnar en hubb i samverkan med NUVAB, till vilken du är varmt välkommen!

Läs mer

Puffar

Prenumerera på nyhetsbrev och nyheter

Få vårt nyhetsbrev och viktiga nyheter som en länk till din mejl direkt när vi lägger ut dem.

Hantera prenumeration

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.