Lyssna på sidan Lyssna

Best Western Hotel Vrigstad Värdshus

Framsidan av byggnaden
Flygfoto av byggnaderna
Föreläsningssal
Hotelrum

Best Western Hotel Vrigstad Värdshus erbjuder familjära rum med Småländsk kvalité. Stora delar av rummen är inredda av lokal leverantör. Rummen är alla på marknivå med grönområden utanför. En del av dem ligger i direkt kontakt med vårt trevliga poolområde.

Det finns 54 rum och nästan alla rum är av dubbelrumstyp men även grandlitrum och enkelrum finns, rummmen är rökfria. Här finns trådlös uppkoppling, 42'' LED TV, vattenkokare, telefon och minibar på varje rum. Strykjärn med strykbräda finns på de flesta rum och för utlåning på resterande.

Vid konferenser så är det möjligt att boka 6 olika konferensrum och 4 grupparbetsrum, sammanlagt finns det en kapacitet att ta emot upp till 300 personer.

Best Western hotel har en reception och en resturang som erbjuder frukost, lunch dagtid och på kvällen finns det mat att beställa ifrån deras fina Bulls Steakhouse.

Länk till menyn på Bulls Steakhouselänk till annan webbplats.

Best Western Hotel Vrigstad Värdshus erbjuder goda tränings- och relaxmöjligheter i form av tillgång till gym samt en utomhuspool som är öppen maj-september. Därtill finns bastu och jacuzzi att tillgå.

Kontakt

Sävsjö kommun tillhandahåller webbplatsen visitsavsjo.se som en service till invånare och turister som besöker vår kommun.
Vi är beroende av den information som lämnas till oss och reserverar oss för eventuella faktafel.

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.