Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Björnskog Västergård - Stugan Harabygget

Stugan har 7 bäddar och mycket sällskapsutrymme. Härlig trädgård och närhet till natur med mycket vilt. I den närliggande sjön kan den fågelintresserade se sällsynta fågelarter.

Röd stuga harabygget

För den som är mer intresserad av fiske finns det en roddbåt som man kan använda i till exempel Ärnanässjön, cirka 2 kilometer bort. Under augusti kan gäster även få prova på kräftfiske.

Huset Harabygget erbjuder ett fullutrustat kök som inbjuder till matlagning. Gammaldags skafferi och kökssoffa bidrar till den lantliga känslan. Boendet utgör en god utgångspunkt för utforskning av området, vare sig ni vill uppleva naturen på plats eller ta er till olika utflyktsmål.

Fakta

Byggt slutet av 1800 talet och totalrenoverat 2008, boendeyta 120 kvadratmeter en naturtomt på 1500 kvadratmeter, centralvärme, parkeringsplats på tomten, huset har altan med trädgårdmöbler och parasoll.

Utrustning

Kök: Varmt och kallt vatten, diskmaskin, kylskåp, frys på 60 liter, el-spis, köksfläkt, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, dammsugare.

Badrum: Golvvärme i badrummet, dusch, torktumlare och tvättmaskin.

I allrummet finns färg-tv.

Plats utomhus för fiskrensning och roddbåt finns.

Kontakt

Björnskog Västergård - Stugan Harabygget
Björnskog Västergård 1
576 92 Sävsjö
bjornskog@gmail.com
+46 704 563 947

Gå till Björnskog Västergårds webbplats Länk till annan webbplats.


Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.