Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Smålandsleden

Smålandsleden är en led där Höglandsleden ingår. Leden är totalt 900 km (exklusive avstickare). Smålandsleden är en sammanslagning av vandringslederna Västra Vätterleden (etapp 8), Södra Vätterleden, John Bauerleden, Holavedsleden, Anebyleden, Höglandsleden, Järnbärarleden, Kävsjölänken och Gislavedsleden.

En skylt där det står höglandsleden

En webbapp finns tillgänglig som visar ett ledsystem på 90 mil med ett sextiotal startpunkter med buss-/tåganslutning eller parkering. Appen innehåller bilder som visar sträckornas karaktär samt information om startpunkter, rastplatser, vindskydd och logistik. Där finns det du behöver veta, oavsett om du vill gå en kort promenad med barnen eller ger dig ut på ett riktigt långt äventyr.

Från din telefon, gå till hemsidan outdoor.smalandsleden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och välj att lägga till på din hemskärm, så har du allt tillgängligt.

Kontakt

Smålandsleden

Länk till Smålandsledens Facebook Länk till annan webbplats.


Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.