Lyssna på sidan Lyssna

Hägne friluftsområde Sävsjö

Sävsjö camping

Sävsjö camping är den gemytliga familjecampingen i hjärtat av Småland. Vi vill ge dig en personlig upplevelse i en avkopplande miljö med Eksjöhofgårdssjön som närmsta granne.

Camping med mervärde

Sedan 2021 drivs Sävsjö camping av Sävsjö kommuns SIA-enhet (sysselsättning, integration och arbetsmarknad), som ett projekt för människor som har en bit kvar för att komma in på arbetsmarknaden.

Det är viktigt för alla människor att känna sig värdefulla. Genom att göra sin praktik på campingen tillför de något som är viktigt för oss alla. På campingen kan alla utveckla sina kompetenser och det blir en naturlig plats för träning i det svenska språket. Det behöver vi alla träna på!

Vi ser det här som en möjlighet att skapa något utöver god service och en gemytlig campingupplevelse - en känsla av att vara del av något betydelsefullt.

Minigolfbanor och plan för beachhandboll håller på att anläggas

För närvarande anläggs minigolfbanor. I anslutning till de nya minigolfbanorna kommer det även finnas en ny plan för beachhandboll. Läs mer om arbetet med anläggningen här.

Campingens sidor på visitsavsjo.se

Du hittar mycket mer information om Sävsjö camping på visitsavsjo.se.


Kontakt

Kultur- och fritidsenheten

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Kultur- och fritidschef

Frank Isaksson
0382-152 14

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.