Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Invigning av centrumparkeringen

Bakom Kulturhuset hittar du Sävsjös nya centrumparkering. Här parkerar du enkelt din bil när du ska göra ärenden i centrum. Nära och praktiskt!

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Centrumparkeringen bakom Kulturhuset

skylt centrumparkering

Invigningen av Centrumparkeringen är en av tre under kommunens festliga invigningsfredag. Du som parkerar på vår nya centrumparkering mellan klockan 8.00 och 12.00 bjuds på kaffe och kaka.

Information om ombyggnation
av Sävsjö centrum västra

Från klockan 8.00 finns representanter från Sävsjö kommun på plats på parkeringen för att berätta om planerna för ombyggnation av Sävsjö centrum västra. Det är ett omfattande projekt, som startar efter sommaren och avslutas 2027. Syftet är att skapa ett mer attraktivt och hållbart centrum.

Gå tipspromenad

Med start från Centrumparkeringen går du vidare via Sockerklaras lekpark och via Köpmangatan till Sommargatan vid Stora Torget. Sävsjö Näringsliv lottar ut digitala presentkort bland deltagarna. Presentkortet kan du använda på många olika ställen i Sävsjö kommun; handel, service och besöksnäring.

  • Första pris 300 kronor
  • Andra pris 200 kronor
  • Tredje pris 100 kronor

Fullständigt program för invigningsfredagen hittar du här (länk till evenemanget)

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.