Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Sport- och fritidsloppis

Loppis för sportkläder, skor, utrustning, fritidsprylar och friluftsutrustning. Vill du sälja grejjer? Boka ett bord för endast 100 kronor. Vill du fynda? Välkommen till Sommargatan 30 augusti.

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Sommargatan vid torget

Marknadsstånd med sprotutrustning.

Har skridskorna blivit för små? Behöver du nya skidor till vintern? Saknas det en innebandyklubba till eller har du friluftsprylar i garaget som du inte använder?

I samband med Sävsjö stadslopp blir det sport- och fritidsloppis på Sommargatan, på torget i Sävsjö. Loppisen arrangeras av kultur- och fritidsenheten på Sävsjö kommun. På loppisen kan du sälja eller fynda saker som har med sport, fritid eller friluftsliv att göra. Det kan till exempel vara fotbolsskor, skridskor, skidor, träningsutrustning, saker för vandring och uteliv, fiske och mycket mer.

Kom och fynda

Loppisen pågår klockan 16.00 till 18.00 på Stora torget i Sävsjö, fredag 30 augusti.

Boka bord och sälj dina saker

Både privatpersoner och föreningar kan boka bord och sälja sina saker. Det finns ett 20-tal bord.

Ett bord kostar 100 kronor att boka. Du bokar och betalar avgiften i vårt bokningssystem. Sista bokningsdag är 28 augusti.

Bordet är cirka tre meter långt. Det finns inte något tak över borden, du får själv stå för regnskydd om det behövs. Gå till bokningssystemet och klicka på sport- och fritidsloppis för att boka bord.

Gå till bokningssystemet Länk till annan webbplats.

Skoinsamling till fritidsgårdarna

Undet loppisen finns även möjlighet att på plats skänka skor för inomhussport till fritidsgårdarna i Sävsjö kommun. När fritidsgårdarna ordnar aktiviteter för barn och unga i någon av hallarna fattas det ibland skor att ta på för ihomhussport. Du kan hjälpa till så att det finns skor att låna!

Arrangör och kontakt

Kultur –och fritidsenheten vid Sävsjö kommun.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss via kultur-fritid@savsjo.se eller via kommunens växel på telefon 0382-152 00.

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.