Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Musikcaféserien: Robert Wells – vid flygeln

En konsert med egna kompositioner och klassiska mästare.

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Kulturhuset i Sävsjö

Man med långt brunt hår står vid en svart flygel.

Efter mer än trettio års konserter med Rhapsody In Rock, skivutgivningar och samarbeten med över 100 artister bjuder nu Robert Wells in till en helkväll vid flygeln med musikens mästare Beethoven, Liszt, Chopin, Grieg och egna kompositioner från den nya plattan Songs Without Words.

Kvällens klassiska program varvas med musik av Charlie Norman och Benny Andersson. Det bjuds också på boogie, improvisationer, anekdoter och humor om livet med pianot vid sin sida. Välkommen till en kväll vid flygeln med Robert Wells!

– Känslan som jag vill ge är mycket enkel: Vi ses hemma hos mig i vardagsrummet bredvid flygeln och umgås. Jag är oerhört stolt och tacksam att publiken gett mig ett sådant fint mottagande. Det är verkligen värt alla övningstimmar. Publiken har alltid möjlighet att önska sina favoritstycken under konserten, säger Robert Wells.

MEDVERKANDE: Robert Wells

Innan föreställningen kommer musikskolans elever att underhålla i foajén. Serveringen står öppen och till pausen kommer det att finnas möjlighet till lite lättare förtäring som bokas i entrén före föreställningen.

Biljetter

Biljetter till konserten kostar 220 kronor stycket. Evenemanget är en del av Musikcaféserien där du även kan köpa abonnemang för hela säsongen.

Biljetter köps via Nortic.se eller på kulturhuset, samt vid entrén innan konsertens start. Studenter, barn under 12 år samt musikskolans elever går in gratis i mån av plats.

Arrangör

Kulturhuset i Sävsjö i samarbete med Sävsjö kommun

Om du har frågor kring evenemanget, kontakta Kulturhuset via mejl eller telefon:
info@kulturhuset.com
072 199 04 00

För mer information om evenemanget och om musikcaféserien, besök Kulturhusets webbplats kulturhuset.com Länk till annan webbplats.

Foto: Kulturhuset Spira

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.