Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Lär dig konsten att skapa attraktion kring en plats

Kommunstyrelsen i Sävsjö kommun bjuder in till ett dialogmöte och en föreläsning om attraktivitet. Alla som vill delta är välkomna. Föreläsaren Helena Nordström är en av Sveriges främsta experter på vad som gör platser attraktiva. Missa inte detta tillfälle - anmäl dig redan idag!

Anmälningsformuläret finns längst ner på sidan!

Allt fler platser, städer och kommuner satsar allt mer på att utveckla och marknadsföra sig för att attrahera invånare, besökare och företag - och en del gör det riktigt bra. Lär dig mer om konsten att skapa attraktion kring en plats och inspireras av goda exempel. Du får ta del av de senaste trenderna, framgångsfaktorer och inspiration.

Föreläsaren Helena Nordström är en av Sveriges främsta experter inom vad som gör platser attraktiva. Redan 2004 åkte hon till New York för att studera bilden av Sverige. Hon har jobbat som marknadschef på Destination Jönköping och grundat Placebrander som årligen utser Sveriges främsta platsmarknadsförare. Helena är TEDx-talaren och författaren som har jobbat med ett 50-tal platser – på lokal, regional och nationell nivå. Hon bor i Huskvarna och är uppvuxen i en liten bruksort, och brinner särskilt mycket för mindre platser.

Workshop kring Sävsjös kommuns möjligheter

Efter föredraget får du vara en del av en diskussion kring Sävsjö kommuns möjligheter. Vad utmärker oss, vad gör oss stolta och vad vill vi vara kända för i framtiden. Helena Nordström leder en workshop där du får bidra med dina tankar och vara en del av en spännande diskussion. Resultatet av workshopen kommer att användas för att se hur vi i Sävsjö kommun kan jobba mer strategiskt med att stärka vår attraktionskraft.

Målgrupp

Vi ser gärna att representanter från hela vår kommun, i alla åldrar, medverkar denna kväll. Politiker, tjänstepersoner på Sävsjö kommun, representanter från vår lokala handel, näringslivet, besöksnäring och turism och civilsamhälle (föreningar, intresseorganisationer, kyrkor och samfund med flera) i Sävsjö kommun. Det är tillsammans vi utvecklar vår kommun och bygger upp attraktionskraften.

Anmälan

Vi bjuder på matig fika i form av fralla, bulle och dryck. Anmälan sker via formuläret längs ner på sidan. Välkommen till en fullspäckad kväll där du får kunskap och möjlighet att vara delaktig i vår kommuns utveckling!

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Kulturhuset i Sävsjö

Ett ansikte på en kvinna och en del av kommunkartan

Anmälan till dialogmöte om attraktivitet

Sista anmälningsdag är den 10 maj klockan 08.00.

Fyll i ditt för- och efternamn.

Ange din mejladress så att du kan få en bekräftelse på din anmälan och så att vi kan kontakta dig om något kring evenemanget ändras.

Om du vill anmäla fler personer än dig själv kan du fylla i antal här. Ange antal utöver dig själv.

Till fikat kommer vi att servera en matigare smörgås och bulle, kaffe, te och saft. Ange om du eller någon annan i ditt sällskap är i behov av specialkost. Ange även antal som är i behov av specialkost.

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.