Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Lär dig konsten att skapa attraktion kring en plats

Sävsjö kommun bjuder in till ett dialogmöte och en föreläsning om attraktivitet. Vad är vi stolta över i Sävsjö kommun, vad vill vi utveckla? Föreläsaren Helena Nordström är en av Sveriges främsta experter på vad som gör platser attraktiva. Missa inte detta tillfälle - anmäl dig redan idag! Alla som vill delta är välkomna.

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Kulturhuset i Sävsjö

Ett ansikte på en kvinna och en del av kommunkartan

Välkommen till en fullspäckad kväll! Föreläsaren Helena Nordström delar med sig av kunskap, tips, trender och inspiration och vi får tid att samtala tillsammans om hur vi ska utveckla och marknadsföra vår kommun för att attrahera nya invånare, besökare och företag. Denna kväll är en fantastisk möjlighet att identifiera vad vi är stolta över och vad vi vill utveckla tillsammans framöver!

Arrangör är kommunstyrelsen i Sävsjö kommun.

Anmälan

Vi bjuder på matig fika i form av fralla, bulle och dryck.

Anmäl dig via formuläret längs ner på sidan senast 10 maj.

Läs mer om kvällen

Vi vill att representanter från hela vår kommun, i alla åldrar, medverkar denna kväll. Politiker, tjänstepersoner på Sävsjö kommun, representanter från vår lokala handel, näringslivet, besöksnäring och turism och civilsamhälle (föreningar, intresseorganisationer, kyrkor och samfund med flera) i Sävsjö kommun. Det är tillsammans vi utvecklar vår kommun och bygger upp attraktionskraften.

Föreläsaren Helena Nordström är en av Sveriges främsta experter inom vad som gör platser attraktiva. Redan 2004 åkte hon till New York för att studera bilden av Sverige. Hon har jobbat som marknadschef på Destination Jönköping och grundat Placebrander som årligen utser Sveriges främsta platsmarknadsförare. Helena är TEDx-talaren och författaren som har jobbat med ett 50-tal platser – på lokal, regional och nationell nivå. Hon bor i Huskvarna och är uppvuxen i en liten bruksort, och brinner särskilt mycket för mindre platser.

Efter föredraget får du vara en del av en diskussion kring Sävsjö kommuns möjligheter. Vad utmärker oss, vad gör oss stolta och vad vill vi vara kända för i framtiden. Helena Nordström leder en workshop där du får bidra med dina tankar och vara en del av en spännande diskussion. Resultatet av workshopen kommer att användas för att se hur vi i Sävsjö kommun kan jobba mer strategiskt med att stärka vår attraktionskraft.

Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 10 maj klockan 08.00.

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.