Lyssna på sidan Lyssna
Blommor i form av ett hjärta på en jordig mark

Psykiatriveckan startar vecka 46

Publicerad:

Från och med den 14 november kör årets psykiatrivecka "Psykisk hälsa i nutid" igång med en mängd föreläsningar som är öppna för alla. Passa också på att prova på några av de må-bra aktiviteter som anordnas i länet.

Psykiatriveckans föreläsningar är öppna för alla – allmänheten, patienter, närstående och medarbetare i hälso- och sjukvård.

Du som vill ta del av föreläsningarna använder din dator, mobiltelefon eller suftplatta. Länkarna till livestreamingen publiceras i anslutning till varje enskild föreläsning. Du behöver ingen särskild inloggning för att titta på föreläsningarna. Du behöver inte heller anmäla dig i förväg.

Du kan se årets program och föreläsningar på region Jönköpings läns webbplats Länk till annan webbplats..

Psykiatriveckan arrangeras av Region Jönköpings län i samarbete med kommunerna på Höglandet, patient- och brukarorganisationer, Intresseföreningen för schizofreni och andra psykoser (IFS), studieförbundet Vuxenskolan och Sensus samt Höglandets samordningsförbund med flera.

Må bra-aktiviteter i länet

Under psykiatriveckan 2022 finns det även möjlighet att prova på olika aktiviteter i flera av länets orter. I Sävsjö anordnar Studieförbundet Vuxenskolan tre må bra-aktiviteter:

Du behöver anmäla dig till aktiviteterna.