Lyssna på sidan Lyssna

Landsbygdsdialog 2020

Den 4 mars genomföde Sävsjö kommun den första i serien av tre landsbygdsdialoger i kommunen. Förutom Hjälmsbodarna hölls dialog i Kännestubba bygdegård den 5 mars. Dialogmötet i Hylletofta sockengård, som var planerat den 11 mars, ställdes in på grund av coronapandemin. Det mötet kommer att hållas längre fram så snart Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter detta.

Bakgrunden till landsbygdsdialogen är Sävsjö kommuns uppmärksammade satsning på orts- och byautveckling, där alla kommuninvånare ges möjlighet att lämna utvecklingsförslag för sin komundel via en e-tjänst. Det kan handla om fysiska åtgärder, arrangemang och aktiviteter. Kommunstyrelsen beslutar sedan vilka förslag som ges ekonomiskt stöd.

Innan mötet hade alla invånare fått möjlighet att svara på en enkät med frågor. Svaren i enkäten låg till grund för samtalen på dialogmötet. Enkäten är fortfarande aktiv och vi är angelägna om att få in dina synpunkter och tankar.

Svara på enkäten

E-tjänst för orts- och byautveckling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Utvecklingsavdelningen

Odengatan 55
576 80 Sävsjö

Samordnare besöksnäring/landsbygd

Erik Alm
0382-154 15

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.