Lyssna på sidan Lyssna

Höglidens matsal stänger för allmänheten

Publicerad:

Från och med 20 februari är Höglidens matsal enbart öppen för anställda inom regionen, Sävsjös kommunkoncern och för pensionärer. Övriga hänvisas i fortsättningen till de företag i kommunen som serverar lunch.

tallrik med mat

Från och med vecka 8, måndag 20 februari, serverar Höglidens matsal i Sävsjö lunch enbart till anställda inom regionen, kommunkoncernen och till pensionärer. I fortsättningen får du som inte tillhör någon av dessa grupper välja något av Sävsjös övriga matställen för din utelunch.

Ingen konkurrerande verksamhet

Anledningen till förändringen är att kommunen inte ska bedriva konkurrerande verksamhet.

— Vi har sett att andelen allmänhet och företagskunder som äter lunch på Högliden har ökat den senaste tiden och det gav oss anledning att fundera, säger Alexander Koprivica, tillförordnad chef för Kommunal service. Det är viktigt att företagen i Sävsjö ska ha möjlighet att driva sin verksamhet och utvecklas. Därför har vi i samråd med tekniska nämnden tagit beslutet att stänga Höglidens lunchservering för allmänheten.

Har du lunchkuponger kvar kan du givetvis nyttja dem även efter 20 februari, även om du inte tillhör region, kommunkoncern eller är pensionär.

Tack till alla privatpersoner som ätit hos oss på Högliden under åren!

Kontakt

Alexander Koprivica, tillförordnad chef Kommunal service

0382-152 68

alexander.koprivica@savsjo.se