Lyssna på sidan Lyssna

Nu firar vi våra olympier

Publicerad:

Fredag 30 augusti fyller vi torget för att fira våra olympier och före detta Aleholmselever, Victor Lindgren och Marcus Madsen. Välkommen!

Grattis till våra olympier! De två före detta Aleholmseleverna, Victor Lindgren och Marcus Madsen gjorde en fantastisk prestation när de tog sig till olympiska spelen i Paris. Att Victor Lindgren dessutom lyckades ta en silvermedalj i luftgevär 10 meter är en härlig bragd som vi i Sävsjö är mycket stolta över. De båda skyttarna är en stor inspiration för våra skytteelever på Aleholm.

Detta måste firas förstås! Kom till Stora torget i Sävsjö fredag 30 augusti, klockan 16.30 då Sävsjö kommun kommer att uppvakta och överräcka en gåva. Där har du också möjlighet att gratulera, höra intervjuer, få en autograf och kanske ta ett foto med killarna. Musikunderhållning utlovas. Visst vore det kul om vi kunde fylla torget?

Mycket som händer

Det är minst sagt en fullspäckad fredag i Sävsjö, inte bara hyllningar för fina idrottsprestationer.

LSS 30 år

Före detta partiledaren, Bengt Westerberg, ”pappa” till LSS (Lagen om stöd och service) till vissa funktionshindrade) talar på torget klockan 11.00. Därefter blir det allsång tillsammans med daglig verksamhet.

Prata om ombyggnationen av centrum

Under förmiddagen finns också representanter från kommunen på plats på Sommargatan för att prata om ombyggnationen av centrum. Passa på att ställa dina frågor! De finns även på Sommargatan fredag 23 augusti.

Sport- och fritidsloppis

Sport- och fritidsloppis blir det på torget/Sommargatan mellan klockan 16.00 och 18.00. Då kan du fynda prylar som saknas inför skolstart eller säsongsstart. Hållbart att köpa begagnat när barnen växt ur sina skor eller skridskor till exempel. Vill du sälja grejer på loppisen kan du boka ett bord här.

Kvällen avslutas med Sävsjö stadslopp, där arrangör är IFK Sävsjö.