Lyssna på sidan Lyssna

Nyheter RSS flöde

Sida för att exportera till ett användbart RSS flöde

RSS flöde

Nyheterflöde


 • Covid-19: Mycket ansträngt läge – så agerar kommunen just nu
  Under förra veckan rapporterades att cirka 250 personer fått bekräftad covid-19 i vår kommun, vilket är dubbelt så många som vi noterat någon gång tidigare. Till följd av både smittspridning och hemkarantän är bemanningsläget mycket ansträngt i flera av kommunens verksamheter. Här följer en redogörelse för de åtgärder som vidtas just nu.
  Läs mer

 • Rapport från kommunstyrelsen 25 januari
  Ekonomifrågor utgjorde en stor del av ärendelistan vid tisdagens sammanträde med kommunstyrelsen i Sävsjö. Exempelvis fanns till budgetarbetet inför 2023, och kommande år, förslag till investeringar och budgetdirektiv.
  Läs mer

 • Upphandling av ny kylanläggning och sarg skjuts fram
  PRESSMEDDELANDE: Sävsjö kommun har valt att tillfälligt avbryta den pågående upphandlingen av ny kylanläggning och sarg till Sävsjö ishall. Anledningen är att de anbud som kommit in är för höga jämfört med budget.
  Läs mer

 • Mötesplatserna stängda tills vidare
  På grund av den ökade smittspridningen av covid-19 har Sävsjö kommun valt att tills vidare hålla Mötesplatserna stängda. Det gäller samtliga mötesplatser: Brygghörnan, Träffpunkten, Södergården och Allégården.
  Läs mer

 • Nytt datum när Tällevadsvägen stängs av
  Den 24 januari stängs Tällevadsvägen av när exploateringen av Tällevad III drar igång. Det innebär att vägen är öppen ytterligare några dagar utöver det vi kommunicerat tidigare.
  Läs mer

 • Kommunfullmäktiges sammanträde 24 januari ställs in
  Kommunfullmäktiges presidium har beslutat att ställa in kommunfullmäktiges sammanträde den 24 januari.
  Läs mer

 • Anmäl dig till träff om grannsamverkan i mars
  Räddningstjänsten och Polisen bjuder in dig som bor i Sävsjö kommun till informationsträff om Grannsamverkan den 15 eller 22 mars.
  Läs mer

 • Covid-19: Smittade brukare på boende för äldre
  PRESSMEDDELANDE: Flera brukare på ett boende för äldre i Sävsjö kommun har smittats av covid-19.
  Läs mer

 • Hastigheten sänks på gator i Sävsjö tätort
  PRESSMEDDELANDE Från och med den 1 februari ska den högst tillåtna hastigheten vara 40 km/h på alla gator i Sävsjö tätort. Det innebär att hastigheten kommer att sänkas från 60 km/h till 40 km/h på vissa gator.
  Läs mer

 • Rapport från kommunstyrelsen 11 januari
  Årets första kommunstyrelsemöte handlade bland annat om 75-årsfirandet av Sävsjö som stad, utveckling av Stockarydsterminalen och fotbollsplaner.
  Läs mer
Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.