Lyssna på sidan Lyssna

Nyheter RSS flöde

Sida för att exportera till ett användbart RSS flöde

RSS flöde

Nyheterflöde


 • Kortare driftavbrott på fjärrvärme
  Njudung Energi kommer att göra ett kortare driftavbrott i Sävsjö på Lillgatan, Östra Esplanaden och Stureplan, tisdagen den 15 juni.Vid frågor, kontakta Njudung Energi på 0383-763800.
  Läs mer

 • Kommunen vill se fler vuxna på stan kommande dagar
  Inför skolavslutningen och kommande vecka ser Sävsjö kommun ett behov av att öka närvaron av vuxna i kommunens fyra tätorter när fler barn och ungdomar rör sig ute i samhällena.
  Läs mer

 • Fri sikt i korsningar - klipp häcken
  Sommaren har kommit med all sin grönska men växtlighet som skymmer sikten i korsningar kan orsaka olyckor. Du som fastighetsägare har ansvar ska se till att sikten på gatan inte blir skymd av växtligheten på din tomt.
  Läs mer


 • Nedåt men fortsatt hög smittspridning i kommunen
  Veckans statistik från Region Jönköping visar på 29 bekräftade fall av covid-19 föregående vecka. Störst andel smittade finns i åldern 10-19 år. Sävsjö kommun har fortfarande betydligt högre smitta än våra grannkommuner sett till antalet invånare.Det är därför av största vikt att vi fortsätter följa restriktionerna!
  Läs mer

 • Rapport från kommunstyrelsen 8 juni
  Enligt miljöbalken är alla kommuner skyldiga att ta fram en avfallsplan. Sävsjö kommun kommer i samarbete med flera andra kommuner, inom det nya förbundet Kretslopp sydost, ta fram en sådan avfallsplan. Denna ska gälla alla kommuner i samarbetet.
  Läs mer

 • Sommarlovsaktiviteter
  Pizza och filmkväll, padel, häng på campingen och teaterläger. Det är bara några av alla de aktiviteter du som är ung kan hitta på i Sävsjö kommun i sommar. Se hela programmet på visitsavsjo.se och sidan för sommarlovsaktiviteter.
  Läs mer


 • Presentkort på väg till alla medarbetare
  De närmaste dagarna kommer medarbetarna i Sävsjö kommun få ett presentkort på 500 kronor att handla varor och tjänster för lokalt. Presentkortet gäller även för köp av souvenirer, supporterprylar, säsongskort med mera i föreningar verksamma
  inom Sävsjö kommun.

  Läs mer

 • Smittspridningen oroar – kommunen vädjar om krafttag
  PRESSMEDDELANDE: Den ökade smittspridningen av covid-19 oroar kommunledningen som nu vädjar till kommunens invånare att fortsätta följa rekommendationerna och inte samlas fler än åtta personer på privata sammankomster under juni. Samtidigt tar kommunen krafttag i de egna verksamheterna.
  Läs mer

 • Hälsning till nya svenska medborgare inför nationaldagen
  Kommunfullmäktiges ordförande Per Danielsson och kommunstyrelsens ordförande Stefan Gustafsson vill gratulera och välkomna nya svenska medborgare till Sävsjö kommun.
  Läs mer

 • Starta förskola eller pedagogisk omsorg i Vrigstad – hör av dig!
  Nu och kommande år har vi behov av fler barnomsorgsplatser i Vrigstad. Det föds fler barn och fler väljer att flytta in till vår kommun och till Vrigstad. Detta är positivt och ligger i linje med Sävsjö kommuns ambitioner att växa! För att kunna möta behovet av barnomsorg behöver vi hjälp av privata aktörer.
  Läs mer

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.