Lyssna på sidan Lyssna

Nyheter RSS flöde

Sida för att exportera till ett användbart RSS flöde

RSS flöde

Nyheterflöde


 • Barnskötare får möjlighet till fast anställning
  Sävsjö kommun har sedan tidigare haft som mål att endast tillsvidareanställa utbildade förskollärare i kommunens förskolor.
  Barn- och utbildningsnämnden har nu tagit beslut som innebär en fortsatt strävan mot fler förskollärare samtidigt som det blir möjligt att få en tillsvidareanställning som barnskötare.

  Läs mer

 • Sävsjö kommun erbjuder medarbetarna förmånscykel
  Nu erbjuder Sävsjö kommun sina medarbetare att hyra en förmånscykel. Målet är att få fler cyklande medarbetare och därmed främja hälsa och miljö.
  Läs mer

 • Tack alla skräpplockare!
  Det blev fina skräpplockardagar, där vi var många som trotsade det stundtals tveksamma vårvädret under vecka 17 för att städa upp lite extra i kommunen. Hela 2 045 personer var anmälda till evenemanget och det blev många kilo skräp som samlades in.
  Läs mer

 • Nytt avtal gör det möjligt att arbeta ständig helg
  Sävsjö kommun och fackförbundet Kommunal har enats om att det ska gå att anställa medarbetare som endast arbetar på helger. 27 timmars arbetstid ger en heltidslön. Om ett år ska projektet utvärderas.
  Läs mer

 • Ansök om enskilt avlopp och värmepump senast 1 juni
  Har du tänkt gräva för enskilt avlopp? Gräva för jordvärme eller borra för bergvärme? För att vi ska ha möjlighet att handlägga ditt ärende innan semestern måste vi ha din ansökan före 1 juni.
  Läs mer

 • Kommunfullmäktige sammanträder måndagen den 15 maj
  Sammanträdet den 15 maj sker i digital form men du är välkommen som åhörare till Vallsjösalen, Sävsjö kommunalhus klockan 18.30.
  Läs mer

 • Bildstöd underlättar kommunikation om våld i nära relationer
  Socialförvaltningen använder bildstöd för att nå målgrupper som på olika sätt kan ha svårt att kommunicera i ett vanligt samtal. På så sätt har fler som utsatts för våld i nära relationer kunnat få hjälp och stöd.
  Läs mer

 • Rapport från kommunstyrelsen 2 maj
  Under kommunstyrelsens sammanträde på tisdagen diskuterades bland annat ekonomisk prognos, beredskap och skydd för Sävsjös invånare samt kommunens fokusområden.
  Läs mer

 • Nu lanseras Välfärdsguiden
  Välfärdsguiden är en smart, tillgänglig och digital tjänst som guidar dig genom välfärdssystemet. Välfärdsguiden är ett komplement till den service och det stöd du hittar på savsjo.se
  Läs mer

 • Lite kallare på Familjebadet tisdag 2 maj
  Under tisdagen den 2 maj kommer det att vara något kallare i de mindre bassängen på Familjebadet i Sävsjö. Detta beror på byte av värmeväxlare.
  Läs mer