Lyssna på sidan Lyssna

Ny funktionschef för vård och omsorg

Publicerad:

PRESSMEDDELANDE: Eva-Lena Sjöstrand har tillträtt tjänsten som funktionschef för vård och omsorg vid socialförvaltningen i Sävsjö kommun.

Eva-Lena Sjöstrand, boende i Landsbro, har de senaste åren arbetat som bemanningschef i Eksjö kommun. Innan dess har hon arbetat tio år som enhetschef inom olika kommunala verksamheter, såsom hemtjänst och boenden. Sammantaget har hon förvärvat en bred erfarenhet av arbetet inom såväl äldreomsorg som hälso- och sjukvård i kommunal regi.

Den 23 april tillträdde hon tjänsten som funktionschef för vård och omsorg i Sävsjö kommun. Hon får därmed ansvar för en mångfacetterad verksamhet med flera hundra medarbetare.

– Jag ser fram emot att lära känna verksamheten och all personal. Det ska bli intressant att få jobba på en mer övergripande nivå än tidigare. Närmast står jag inför arbetet med att göra en översyn av våra verksamheter och boendeformer. Planerna på ett samordnat demensboende på Ringgården i Sävsjö ingår som en del i det uppdraget, berättar hon.

Miriam Markusson Berg, chef för socialförvaltningen, kommenterar rekryteringen:

– Jag är glad över att Eva-Lena tackat ja till tjänsten och jag är övertygad om att hon, utifrån sina tidigare erfarenheter, kommer att tillföra mycket till vår organisation.

 

Vid frågor kontakta:

Eva-Lena Sjöstrand, funktionschef vård och omsorg, 0382-154 72
Miriam Markusson-Berg, chef socialförvaltningen, 0382-154 50
Pierre Klasson, kommunikationschef, 0382-151 03

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.