Glad tjej som sommarjobbar

Vilka sommarjobb finns i år?

Läs mer om:

Vilka sommarjobb finns i år?

Det finns spännande feriejobb inom många olika områden. När du ansöker kan du välja vilket område du helst vill jobba inom. Vi försöker matcha ditt önskemål, men det är inte säkert att vi kan erbjuda dig plats inom det område du önskar.

  • Vård och omsorg – till exempel arbete på äldreboenden, servicehem och liknande. Arbetsuppgifterna består i att umgås med och aktivera de boende genom promenader, läsning, spel m.m. Städning och köksarbete ingår också i arbetsuppgifterna. Läs gärna reportaget om Tuvalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som berättar om sin feriepraktik på Södergården 2019.
  • Barnomsorg – till exempel förskola och fritidshem, ledare i landslagets fotbollsskola eller annan verksamhet med barn under 18 år. Arbetet med barn kombineras ofta med städning och materialvård. (Ett utdrag ur betastningsregistret krävs för att få jobba med barn under 18 år). Läs intervjun med Joseflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som hade feriepraktik på Natur- och miljöförskolan 2019.
  • Praktiskt arbete/underhåll – till exempel trädgårdsarbete, hjälpvaktmästare, målningsarbete, huvudsakliga sysslor i kök, lokalvård, med mera. Saralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Riccardolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster berättar hur det var att jobba på kyrkogården och skolans kök sommaren 2019.
  • Sommarprojekt - till exempel musikerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, reporter/fotograflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, sommarteaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, familjebadetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och biblioteketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. De flesta projekten kräver särskilt intresse eller särskilda kunskaper. Du kan läsa mer om vad de olika projekten innebär under respektive länk eller genom att klicka på menyn ovan. Kontakta oss om du vill veta mer om de olika sommarprojekten.


KontaktFölj oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Savsjo.se använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.