Lyssna på sidan Lyssna
Två händer som håller i varandra mot en grön bakgrund

Överförmyndare

Gemensam överförmyndarverksamhet på Höglandet

Kommunerna Aneby, Eksjö, Sävsjö, Nässjö och Vetlanda bildade vid årsskiftet en gemensam överförmyndarnämnd. Från och med den 1 januari 2019 finns det gemensamma överförmyndarkansliet på Storgatan 7 A i Vetlanda. Förändringen tryggar en fortsatt effektiv och rättssäker hantering av ärenden.

Det kommer att vara möjligt att besöka lokalkontoren i Aneby, Eksjö, Sävsjö och Nässjö en dag i veckan. I Sävsjö har vi öppet på tisdagar, drop-in kl 10-12, övrig tid tidsbokning.

Genom att klicka på knappen kommer du till Vetlanda kommuns webbplats och den gemensamma informationen om överförmyndarverksamheten. I en övergångsperiod har vi behållit lokala versioner av några dokument som finns för nedladdning längre ner på sidan. Observera att dessa kommer tas bort efter hand och i stället ska all information och alla blanketter du behöver kunna hämtas från Vetlanda kommuns webbplats.

Överförmyndarverksamheten tar tillfälligt inte emot besök

Med anledning av coronaviruset tar överförmyndarverksamheten inte emot besök. Detta gäller tillsvidare. Beslutet gäller i samtliga samverkanskommuner; Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda.

Om du har ett ärende så når du Höglandets öveförmyndarverksamhet på telefonnummer 0383- 971 72. Telefontider är måndag-torsdag mellan klockan 09:00-12:00. 
Du kan också kontakta överförmyndarverksamheten via mejl overformyndaren@vetlanda.se.

Du kan skicka handlingar till överförmyndarverksamheten via post. För dig som vill lämna handlingar i Sävsjö så kan du lämna in dem till Sävsjö kommuns reception så skickas handlingarna till Höglandets överförmyndarverksamhet.

Information om när överförmyndarverksamheten tar emot besök igen kommer att annonseras på Sävsjö kommuns webbplats.

Till Höglandets överförmyndarverksamhet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Blanketter och för nedladdning


Kontakt

Överförmyndarexpedition

Storgan 7 A
Vetlanda
overformyndaren@vetlanda.se

Telefontid:

Måndag-torsdag klockan 9-12
0383-971 72

Besökstid:

Måndag-torsdag klockan 9-12 (och klockan 13-16 i mån av tid).

Besökstid i Sävsjö:

Tisdagar, drop in 10-12, övrig tid tidsbokning.


Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.