Lyssna på sidan Lyssna

Sociala medier

Ett sätt att påverka och komma i kontakt med Sävsjö kommun är genom sociala medier. Sävsjö kommun har flertalet konton på sociala medieplattformar.

Facebook: facebook.se/savsjokommun

Facebook är ett verktyg för socialt nätverk. Med facebook når vi nya målgrupper med nyheter och aktiviteter. Medlemmarna har möjlighet att kommentera och sprida informationen vidare.

Instagram: @savsjokommun

Sävsjö kommun har ett instagramkonto där vi i första hand sprider bilder och information från olika miljöer inom kommunen.

Twitter

Twitter är en form av bloggning. Jämfört med traditionell blogg är dock innehållet avsevärt mindre omfångsrikt. Innehållet kan till exempel bestå enbart av en kort mening, en webbadress eller en bild. En annan benämning av Tvitter är just därför microblogg.

Sävsjö kommun har inget eget Twitterkonto, men du är välkommen att följa vårt kommunalråd Stefan Gustafsson @stgson och utvecklingschef Kristin Nilsdotter Isaksson @knilsdotter.

YouTube

På YouTube samlas många av de filmer som Sävsjö kommun producerar.

Se filmklippen på Savsjokommunlänk till annan webbplats

Sävsjöappen

Sävsjö kommun förmedlar information och nyheter från vår verksamhet i Sävsjöappen.
Du hittar appen i din vanliga appbutik i din telefon eller surfplatta.


Kontakt

Kommunikationsavdelningen

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Kommunikationschef

Pierre Klasson
0382-151 03

Följ oss i sociala medier

Du kan komma i kontakt med och påverka Sävsjö kommun på många olika sätt. Ett sätt är genom sociala medier.

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.