Lyssna på sidan Lyssna

Föreningar och bidrag

Många av kommunens invånare är engagerade i någon av alla de föreningar som finns, inom så skilda områden som idrott, teater, djur och natur, historia – för att bara nämna några.

Vi tycker att det är viktigt att stödja föreningsverksamheten. Därför lämnar kultur- och fritidsnämnden bidrag till många föreningar, exempelvis till hembygdsföreningar och de som sysslar med ungdomsverksamhet och kultur i olika former.

FöreFnföffingsp hhh ortal


Sävsjö kommun har från årsskiftet övergått till ett nytt digitalt system, ActorSmartBook för bokning av hallar/lokaler, bidragsansökningar och föreningsregister. Blanketterna som ni tidigare använt är bortplockade här så i fortsättningen ber vi er att göra er årliga registrering av medlemmar, uppdatering av föreningsuppgifter, bidragsansökningar och inlämning av handlingar digitalt genom att logga in på föreningsportalen.


Kontakt

Kultur- och fritidsenheten

Djurgårdsgatan 1
576 80 Sävsjö

Kultur- och fritidschef

Frank Isaksson
0382-152 14

Den här webbplatsen använder kakor för att ge användaren extra funktioner. Men om du själv vill bestämma vilka kakor som ska användas trycker du på inställningar.